Karrier

Diszpécser munkatársat keresünk

... aki egyúttal szervező, megoldó, folyamatirányító, mert a személyszállítás a szívügyünk. Ez egy igazi utazási élményszervező munkakör, a foglalástól a megérkezésig. Minden alkalommal arra törekszünk, hogy az utasunk érezze, hogy számunkra valóban Ő a fontos. Legyen egyszeri út a családhoz, nyaralás, vagy rendszeres „ingázás” a munka miatt. Lehet a menetidő 1 vagy akár 13 óra, a mi célunk, hogy zökkenőmentesen, időben és biztonságban jusson el az utas és a kolléga is.

A munkavégzés helyszíne: Dunaharaszti
Munkaidő: 8 órás munkaviszony
(Lehetőség van 4 vagy 6 órás munkavégzésre is.)

Fizetés (nettó): 1200 Ft / óra Próbaidő utána 1500 Ft + kiegészítő juttatások és időszakos home office munkavégzés.

Mi jellemző erre a munkakörre?
Leginkább a változatosság és a sokszínűség, hiszen ahány utas, annyi személyiség. Bármikor foglalhatnak valamelyik járatra, és neked kell az ehhez kapcsolódó folyamatot végig megszervezned. Csörögni fognak a telefonok és a vonal másik végén az Ügyfél lesz, ami szintén feladatot fog adni neked. Lesznek e-mailek, amelyek néha váratlanul fognak megérkezni, így ezeket is kezelned kell. Ehhez szükséges számítógépes előélet, többféle felületet és programot is fogsz használni, ami változatossá teszi a munkádat.
A foglalási igények alapján megtöltheted az autókat utasokkal, akik szeretni fognak, hogy megoldod az utazásukat. Nyomon követheted az autók útvonalát, hogy lásd ki, merre jár, és akár azonnal tudj reagálni, ha szükséges.

Összefoglalva az alábbi terület fognak hozzád tartozni:

Kíváncsiak vagyunk rejtett és korábban használt plusz készségeidre, mert ezek segítik a munkádat. Így előny, ha tudsz angolul és/vagy németül, ha tudod, hogy mit jelent a logisztika. Ha voltál már ilyen vagy hasonló munkakörben, és még referenciád is van, akkor biztos, hogy érdemes beszélnünk.

Amennyiben Te is úgy érzed, hogy ez a hirdetés Neked szól, örömmel várjuk fényképes önéletrajzodat e-mail címünkre.
Üdvözlettel:
Homan Transport Kft.
karrier@homantransport.hu

Söfőr munkatársat keresünk

Ez nem csak egy munka, ez élményszerzés, életstílus. Fontos, hogy tudj „standupolni” vagy hallgatni és mosolyogni, ha kell, mert időnként szükséges a feszültségoldás! Úton lenni órákon át, hallgatni az utazókat vagy segíteni, jókor megállni és időben megérkezni, mind türelmet, szervezőkészséget és támogató hozzáállást igényel. A cég ebben társad lesz, de az úton neked kell felelősséggel biztosítani a menetrendet, és az ehhez kapcsolódó feladatokat.

Flotta bővítés miatt, cégünk B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező gépjárművezetőket keres nemzetközi menetrendszerinti személyszállításra. (Nem igényel kint tartózkodást.)
Ha idáig figyelmesen elolvastad és magadra ismertél, akkor érdemes megnézned a részleteket is!

Nálunk kereshetsz 250 000 Ft-ot, de 380 000 Ft-ot is, Tőled is függ, hogy mennyit leszel úton (+ bónusz + kiegészítő elismerés).

Ideális jelölttel szembeni elvárások: Előnyök: Amit ajánlunk:
 • Változatos feladatokat és kihívásokkal teli munkavégzést.
 • Hosszú távú munkakapcsolatot.
 • Versenyképes jövedelmet.
 • Korrekt elszámolást.
 • Béren kívüli juttatást.
 • Megbízható gépjárműparkot.
 • Kellemes, baráti légkört.
 • Amennyiben Te is úgy érzed, hogy ez a hirdetés Neked szól, örömmel várjuk fényképes önéletrajzodat e-mail címünkre
  Üdvözlettel:
  Homan Transport Kft.
  karrier@homantransport.hu

  Telefon
  +3670 6200 424