Karrier

Nemzetközi sofőr munkatársakat keresünk menetrend szerinti személyszállításra!
B kategóriás jogosítvánnyal, több éves tapasztalattal, kiváló kommunikációs készséggel bíró, és szakmája iránt elkötelezett sofőröket keresünk vidéki városokból közlekedő nemzetközi járatainkra.
Belföldi sofőr munkatársat keresünk rugalmas munkaidővel, változatos feladatkörre!
B kategóriás jogosítvánnyal, több éves tapasztalattal, kiváló kommunikációs készséggel bíró, és szakmája iránt elkötelezett sofőrt keresünk belföldi és nemzetközi személyszállítással foglalkozó cégünkhöz.
Ügyfélszolgálatos / fuvarszervező munkatársat keresünk nemzetközi személyszállító cégünkhöz!
Szervezői ambíciókkal bíró, megoldásorientált, türelmes, talpraesett ügyfélszolgálatos / fuvarszervező munkatársat keresünk, dunaharaszti irodánkba, 8 órás munkavégzéssel.
Pénzügyi asszisztens
Részese lehetsz a HOMAN Transport következő szintre lépésének az egyik legbizalmasabb pozícióban: Pénzügyi asszisztens Keressük azt a megbízható és diszkrét személyt, akire nyugodt szívvel delegálhatja a cég alapító és tulajdonos párja – Zsolt és Otília – a napi pénzügyi és gazdasági feladatok teljes csomagját.
Flottakezelő állás
Flottakezelő munkatársunkat keressük nemzetközi és VIP személyszállítással foglalkozó cégünkhöz,dunaharaszti telephelyünkre.
Autószerelő
Bolondulsz a kocsikért? Értesz is hozzájuk? Ha tehetnéd, az egész napodat egy komoly szerelőműhelyben töltenéd? Örömmel vállalnál felelősséget saját járműflottánk szakmai állapotáért? Akkor lehet, hogy pont téged keresünk műhelyünkbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre!